Om oss

Dragaberget Barnehage er en offentlig godkjent barnehage som åpnet 4. Januar 2000. Barnehagen er privat og drives som et samvirkelag der foreldrene i barnehagen eier andelene.

Dragaberget barnehages pedagogiske plattform støtter seg på den norske barnehagetradisjonen.

Vi er åpne og søkende i vår pedagogiske tilnærming. Enkeltbarnet og barnegruppen er styrende i alt vi foretar oss og alle våre avgjørelser.

Vi som jobber her er voksne - og det skal vi være - men vi skal også være barnas følgesvenner gjennom tiden de tilbringer i barnehagen.

I vår barnehage jobber det både kvinner og menn!

Vi jobber derfor etter visjonen:

Sammen skal vi oppdage verden!

Våre verdier er:

Vi er tilstede

Vi er empatiske voksne

Vi kommuniserer anerkjennende

Prosjekter vi deltar i

Barnehagen er en del av Stavangerbarnehagen.

”Førskolegruppen er virkelig noe vi er glade for at vårt barn får gå på. De har blant annet yogaprosjekt og svømming en gang i uken, i tillegg til kompetente voksne som bryr seg om hvert enkelt barn.”

- Stine, mor til Ludwig